Vuokraaminen ja säännöt

Vuokraaminen ja säännöt

Verstaan varaustilanteen voit katsoa varauskalenterista. Verstaan varaaminen alkaa yhteydenotolla, jonka voit tehdä YHTEYSTIEDOT-linkin takaa löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Verstaalla työskentelyaika on arkisin klo 7-22 ja viikonloppuisin klo 9-21.00. Verstaan käyttäjien on noudatettava aina työturvallisia työskentelytapoja. Koneiden ja laitteiden suojavarusteiden oikea käyttö on jokaisen vuokralaisen omalla vastuulla. Puutteista on ilmoitettava vuokranantajalle viipymättä. Jokainen puuseppä työskentelee verstaalla omalla vastuulla. 

Verstaalla työskentelevillä tulee olla oma vapaa-ajan vahinko ja tapaturmavakuutus. Vakuutustodistus tulee esittää vuokranantajalle vuokrauksen yhteydessä.

Verstaan vuokra maksetaan varaamisen yhteydessä. Hintoihin lisätään arvonlisäveroa 24%. Vuokraan sisältyy verstastila ja siellä olevien käsityökalujen, koneiden ja laitteiden käyttöoikeus sekä niiden käyttöön perehdyttäminen ja ylläpito. Vuokralaisen velvollisuuksiin kuuluu loppusiivous. 

Vuokra ei sisällä ala-tai yläjyrsinkoneiden erikoisteriä tai vastaavia muissakaan laitteissa. Vuokra ei sisällä materiaaleja tai tarvikkeita esimerkiksi liimoja. Verstaalla ei ole maalaamoa eikä sosiaalitiloja. 
Huonekalupuuseppä Uolevi Nurmi, Kailinniituntie 9, 24800 HALIKKO. p +358407387281, email: uolevi@uolevinurmi.fi
© 2021 Kaikki oikeudet pidätetään.