Verstaan vuokraaminen ja säännöt

Verstaan vuokraaminen ja säännöt

Verstaan varaustilanteen voit katsoa varauskalenterista. Verstasajan varaaminen alkaa yhteydenotolla, jonka voit tehdä YHTEYSTIEDOT-linkin takaa löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Verstaalla työskentelyaika on arkisin klo 7-22 ja viikonloppuisin klo 9-21.00. Verstaan käyttäjien on noudatettava aina työturvallisia työskentelytapoja. Koneiden ja laitteiden suojavarusteiden oikea käyttö on jokaisen tekijän omalla vastuulla. Puutteista on ilmoitettava vuokranantajalle viipymättä. Jokainen työskentelee verstaalla omalla vastuulla. 

Verstaalla työskentelevillä tulee olla oma vapaa-ajan vahinko ja tapaturmavakuutus. Vakuutustodistus tulee esittää vuokranantajalle vuokrauksen yhteydessä.

Verstaan vuokra maksetaan varaamisen yhteydessä. Mestarin opit sisältää yksilöllisesti räätälöidyn opintokokonaisuuden ja oppimateriaalin, Puuverstaan vuokraan sisältyy verstastila ja siellä olevien käsityökalujen, koneiden ja laitteiden käyttöoikeus sekä niiden käyttöön perehdyttäminen ja ylläpito. Vuokralaisen velvollisuuksiin ja vastuulle kuuluu loppusiivous sekä väärinkäytösten korvaaminen. 

Verstaalla on runsas puuntyöstöterien valikoima, joka on vuokralaisen käytettävissä. Vuokranantaja ei ole velvoitettu hankkimaan vuokralaiselle ala-tai yläjyrsinkoneiden erikoisteriä tai vastaavia muihinkaan laitteisiin. Vuokra ei sisällä materiaaleja tai tarvikkeita esimerkiksi liimoja. Verstaalla ei ole maalaamoa. 
Huonekalupuuseppä Uolevi Nurmi, Kailinniituntie 9, 24800 HALIKKO. p +358407387281, email: uolevi@uolevinurmi.fi
© 2022 Kaikki oikeudet pidätetään.